• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

HALO (7)

Filament type
Uiterlijke kenmerken
Kleur
Printgemak
Eigenschappen
Duurzaamheid
HALO New Gold Dream-hoog glans 3D filament, 700 gram
€37,99 €27,26 excl. BTW
€32,99 incl. BTW
HALO Silver Machine-hoog glans 3D filament, 700 grams
€37,99 €27,26 excl. BTW
€32,99 incl. BTW
HALO Mat Zwart / Matte Black 3D printer filament - "Black Hole Sun", 700 gram
€32,50 €24,17 excl. BTW
€29,25 incl. BTW
HALO Steel Blue-hoog glans 3D filament, 700 grams
€37,99 €27,26 excl. BTW
€32,99 incl. BTW
HALO Throwing Copper-hoog glans 3D filament, 700 gram
€37,99 €27,26 excl. BTW
€32,99 incl. BTW
HALO Dark Matter-Hoog glans 3D filament, 700 gram
€38,99 €28,09 excl. BTW
€33,99 incl. BTW
HALO Royal Blood RED-hoog glans 3D filament, 700 gram
€37,99 €27,26 excl. BTW
€32,99 incl. BTW
Toon 1 - 7 van 7

HALO

HALO 3D filaments zijn bijzondere polymeren met extra toevoegingen voor een hoog glanzend effect in combinatie met een originele kleur.

We wilden een 3D filament met een elegante glans creëren, gecombineerd met verfijnde kleuren. Ik denk dat we erin geslaagd zijn om een unieke- en speciale collectie te produceren. Bovendien is het printgemak geweldig en lijken de lagen samen te smelten!

Ons doel was om een maximale glans en unieke kleuren te verkrijgen die op dit niveau in de markt niet beschikbaar zijn. Ik hoop dat jullie ons enthousiasme delen en genieten van het 3D printen met HALO.

HALO 3D filament is taaier dan normaal PLA, print gemakkelijk en de lagen smelten samen zodat objecten solide lijken. We hopen dat je het uiterlijk van HALO filamenten leuk vindt en fantastische 3D-prints vormt en maakt!

HALO 3D-filamenten is gebaseerd en geproduceerd in Nederland en met zorg en onder strenge gecontroleerde condities geproduceerd.

 

Kijk voor een uitgebreide selectie van 3D filament eens op www.plasticz.nl

 

 

✅ Wat is filament?
Filament is een dun plastic draad waarmee een 3D-printer een ruimtelijk object 3D-print. Filament is dus de “toner” of de “inkt” van een 3D printer. Filament is een thermoplast; dit is een kunststof die zacht wordt als het verhit wordt. In de verhitte printkop smelt het filament en wordt door een fijn uiteinde, de nozzle, op een platform laag-voor-laag geprint en opgebouwd tot 3D object. Filament voor 3D-printen is in 2 diameters beschikbaar: 1.75 mm en 2.85 mm. Het filament is om een ronde spoel gewikkeld, vaak in een hersluitbare sealbag, die in of aan de 3D-printer wordt bevestigd. Bewaar je filament altijd op kamertemperatuur op een droge plek, afgesloten van vocht in een sealbag of een plastic container.

✅ Wat kan je met filament?
Met 3D printer filament ben je in staat om met een 3D-printer ruimtelijke objecten te kunnen printen. 3D-printen met filament is een techniek die FDM (Fused Deposition Modeling) of FFF (Fused Filament Fabrication) wordt genoemd. Bij FDM 3D printen wordt een 3D-object opgebouwd uit meerdere lagen die op elkaar worden geprint op een printplatform. Bij technieken, zoals fresen, wordt er juist materiaal verwijderd. Filament is er in vele soorten plastic met ieder zijn eigen unieke kenmerken en toepassingen. Welke soort- of type filament je gebruikt, hangt af van de toepassing van jouw geprinte gebruiksvoorwerp. Maar ook de specificaties van jouw 3D-printer bepalen welk filament jij kan printen.

✅ Filament soorten
3D printer filament is er in veel verschillende soorten; de keuze van het filament bepaal je door je af te vragen waar je het 3D-object voor gaat gebruiken en aan welke eisen de 3D-print moet voldoen; moet het voorwerp geschikt zijn voor buitengebruik, of is je print een sierobject? Moet je 3D-print bikkelhard zijn of juist elastisch? En is het filament geschikt voor gedetailleerde prints? En is het filament geschikt voor het printen van overhangende delen? Heel grof gezegd delen we filamenten in 3 categorieën in: filament voor hobbymatige toepassingen, technische filamenten voor functionele onderdelen en flexibele filamenten.

✅ Waarom bestellen bij Plasticz?
1: Bij Plasticz hebben we een betaalbaar en compleet assortiment samengesteld uit de collecties van diverse top-fabrikanten. Bestel je vóór 16:00 uur? Dan ontvang je (binnen NL via PostNL) jouw filamenten de volgende dag in huis.
2: Plasticz PLA en PETG zijn filamenten met de beste prijs-kwaliteit verhouding; goedkoop en kwalitatief hoogwaardig.
3: Plasticz heeft een unieke kleurvariatie in PLA filamenten
4: Plasticz biedt ook functionele, technische en soms UV-bestendige technische PLA filamenten zoals AlfaPlus, AlfaPRO en PolyMax PLA.
5: Verder biedt Plasticz een ruim assortiment technische filamenten die goed printbaar zijn. We kunnen u adviseren in uw keuze voor een bepaald type filament.
6: Verder houden we zoveel mogelijk rekening met het milieu door verpakkingsdozen zoveel mogelijk te hergebruiken, recyclebare en biologisch afbreekbare filamenten te promoten.