• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Verzenden & retourneren

Bij Plasticz is het uiteraard mogelijk uw bestelling te ruilen of retourneren (mits het bestelde product niet onder een wettelijke uitzondering valt). Dit kan binnen 14 dagen na ontvangst van uw complete bestelling. Gebruik hiervoor bij voorkeur het retourformulier dat u kunt downloaden bovenaan deze pagina. We zouden het fijn vinden als u ook even een mail stuurt naar [email protected] als u wilt ruilen of retourneren, zodat wij alvast op de hoogte zijn.

U kunt het artikel retour sturen naar:

Plasticz

Afdeling retouren

Boekweitveld 14

3871 NK Hoevelaken

 

Herroepingsrecht / Bedenktijd

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via [email protected]. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten, mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.