• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Polymax PLA

Waarom Polymax PLA?

In het FDM 3D printen wordt meestal met PLA filament geprint. PLA is erg gemakkelijk te printen en is biologisch afbreekbaar. Regulier PLA is echter lastig na te bewerken en wordt zacht boven de 50°C. Als je een PLA-print op een warme zomerdag op het dashboard van je auto laat liggen, is het na een tijdje gesmolten. Daarom heeft Polymaker PolyMax PLA ontwikkeld.

 

Wat is Polymax PLA eigenlijk?

Polymax PLA is een keihard PLA dat biologisch afbreekbaar is, dus geen giftige dampen afgeeft en zeer gemakkelijk print. PolyMax PLA heeft de voordelen van PLA en de eigenschappen van ABS filament.

 

De voordelen van Polymax PLA

Polymax PLA filament heeft een 9 x hogere inslag bestendigheid dan regulier PLA. Verder heeft Polymax PLA betere mechanische eigenschappen dan ABS. PolyMax PLA is geproduceerd volgens Jam Free-technologie; deze technologie zorgt voor een gelijkmatige extrusie zonder verstoppingen van je hot-end.

 

Nadelen van Polymax PLA

De prijs van Polymax PLA is iets hoger dan regulier PLA, maar eigenlijk zijn er alleen maar voordelen bij Polymax PLA: Het is biologisch afbreekbaar, hard, goede mechanische eigenschappen en storingsvrije extrusie.

 

Koop je PolyMax PLA voor prima prijzen op onze Plasticz webshop! Heb je vragen? Bel dan naar +31 33 8442 836 of stuur een e-mail naar [email protected].