• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

3D printer filament

Ben je op zoek naar 3D printer filament? Bij Plasticz heb je een ruime keuze uit verschillende soorten. Stuk voor stuk materialen van de beste kwaliteit en verkrijgbaar tegen de laagste prijzen. Je kunt 3D printer filament het beste zien als de cartridges voor je 3D printer. Het is kunststof draad dat je printer gebruikt om jouw 3D prints te maken. De meest gebruikte soorten zijn ABS en PLA.

 

Verschillende soorten 3D printer filament

Naast PLA en ABS valt er nog meer te kiezen bij 3D printer filament. Zo zijn er bijvoorbeeld twee diameters verkrijgbaar, te weten 1,75 millimeter en 2,85 millimeter. Het is afhankelijk van je printer welke dikte(s) je kunt gebruiken. Verder vind je bij Plasticz ook nog andere soorten 3D printer filament. Zo is er Timberfill PLA dat hout als basis heeft waardoor de objecten die je print echt uit hout lijken te bestaan. Wil je je objecten extra laten opvallen, kies dan voor Luminous PLA dat fluorescerend is. Verder hebben we ook nog Metallic & Pearl PLA: een 3D printer filament met een unieke parelmoer of metallic uitstraling.

 

Extra opvallen met supporting 3D printer filament

Wil je jouw geprinte objecten extra laten opvallen door ze elasticiteit en flexibiliteit mee te geven? Kies dan voor Flexfill Elastisch filament. Als je printer twee printkoppen heeft, ben je met dit materiaal in staat om een zacht toplaagje over je object te printen. Daarnaast kan je dit materiaal ter ondersteuning van uitstekende printdelen gebruiken. Print je veel uitstekende elementen, ronde – en elliptische vormen? Dan zorgt PVA voor een goede ondersteuning zonder dat de geprinte objecten inzakken of vervormen. PVA lost op in water en is gelijk aan de folie van vaatwasmachinetabletten.

 

Bezoek de webshop van Plasticz en maak een keuze uit ons ruime assortiment met 3D printer filament. Profiteer van de beste kwaliteit en de laagste prijzen! Heb je vragen? Bel dan naar +31 33 8442 836 of stuur een e-mail naar [email protected].