• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

3D printen: Een hedendaagse revolutie

3D printen verandert nu al de manier waarop we dingen produceren. En de techniek bestaat nog maar zo kort! In 2000 begonnen de eerste experimenten ermee en in 2005 waren de eerste desktop 3D printers klaar om verkocht te worden. Sindsdien gaat het hard. En inmiddels heb je zelf ook de smaak te pakken gekregen van het 3D printen! Wij helpen je graag aan de juiste soort filament, in de juiste dikte en in de kleur die jij wenst.

 

Wat ga jij vandaag 3D printen?

Onderdelen, huizen, prototypes, sieraden en zelfs protheses: alles kan je tegenwoordig in 3D printen. Het kan allemaal, als je maar beschikt over een goede desktop 3D-printer en het perfecte filament. Met FDM printtechnologie print je laagje voor laagje een ruimtelijke vorm. Het kan supercomplex zijn of juist heel simpel; wat je ook gaat printen in 3D, het kan meestal voor slechts een fractie van de kosten die je in de winkel betaalt voor het product.

 

Welkom bij dé leverancier voor 3D printen

Als je zelf wilt gaan printen, dan zit je goed bij ons. Plasticz is namelijk dé leverancier van 3D filament in de Benelux. Of je nou PLA, ABS, PVA, technische polymeren of een andere grondstof zoekt: wij hebben de beste kwaliteit voor een lage prijs. Alle producten uit onze webshop worden in Europa geproduceerd onder de strengste normen.

 

Zoek je uitstekend filament met de beste prijs-kwaliteitverhouding om 3D te printen? Bestel bij Plasticz! Heb je een vraag? Stel die dan aan ons via +31 33 8442 836 of [email protected].