• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Professioneel filament (60)

Merken
Kleur
Toepassing - gebruik
Eigenschappen
Effect
Fillamentum PC/ABS, professioneel 3D printer filament, 600 gram
€38,50
Fillamentum Polypropyleen filament - PP2320, 600 gram
€43,50
FILOALFA THERMEC™ ZED, technisch filament - PEEK alternatief
€122,00
Treed Tenax PC+ABS, professioneel 3D printer filament, 500 gram
€45,00
Treed E-lene, polyethyleen HDPE filament, 750 gram
€42,00
FILOALFA ALFAPRO, UV-bestendig HT PLA+, 700 gram filament
€31,00
Treed CA-PET, PETG versterkt met carbon vezels, 750 grams (0.75 KG)
€61,00 €49,00
Fillamentum Nylon CF15, Carbon black, 600 grams (0.6 KG)
€53,00
Fillamentum Nylon FX256, Natural, 750 grams, 3D filament
€53,00
Toon 1 - 20 van 60

Professioneel filament

In ons assortiment vindt je een uitgebreide selectie aan professionele filamenten. Deze filamenten beschikken in de meeste gevallen over ijzersterke óf unieke eigenschappen. Het printen met deze filamenten kan het beste worden gedaan in industriële en/of professionele omgevingen, omdat het printen met deze materialen geavanceerde instellingen vereist. Daarnaast kunnen er tijdens het printproces met deze filamenten giftige dampen vrijkomen. Print daarom altijd in een veilige omgeving.

Wat zijn professionele filamenten?

Professionele filamenten zijn filamenten die in principe enkel en alleen geschikt zijn voor professionals. Wij raden ‘thuisgebruikers’ dan ook af om met deze filamenten aan de slag te gaan, omdat er tijdens het printen van deze filamenten giftige dampen vrij kunnen komen. Wij raden iedereen dan ook aan om vóór het printen de veiligheidsvoorschriften goed door te nemen en zich hier tijdens het printen ook zeker aan te houden.

De eigenschappen

De professionele filamenten in ons assortiment beschikken over verschillende eigenschappen. Over het algemeen kan je ervan uitgaan dat al deze filamenten geschikt zijn voor professionele toepassingen. Wel is het van belang dat je de eigenschappen van de verschillende filamenten goed doorneemt. De eigenschappen van het filament bepalen namelijk voor een groot deel de afdrukinstellingen. Verkeerde afdrukinstellingen kunnen leiden tot een ongewenst eindresultaat en tot gevaren voor de gezondheid. Daarnaast is het natuurlijk zonde van het materiaal dat je hebt gebruikt.

Bestellen bij Plasticz.nl

De professionele filamenten in ons assortiment zijn verkrijgbaar in verschillende diameters. Zodra je een bestelling plaatst in onze webshop leveren wij de filamenten binnen maximaal twee werkdagen op locatie af. Het is tevens mogelijk om de filamenten af te halen in ons magazijn.

Plasticz.nl is dé 3D printshop voor het meest veelzijdige assortiment aan professionele en/of industriële filamenten. De filamenten in onze zijn webshop verkrijgbaar in diameters van 1.75 mm en 2.85 mm. Alle filamenten die wij aanbieden zijn geproduceerd in Europa onder strenge veiligheidsvoorwaarden.

Neem contact met ons op

Wil je meer weten over de filamenten in ons assortiment dan raden wij je aan om persoonlijk contact met ons op te nemen. Contact opnemen kan je het beste doen door te bellen naar +31 33 844 28 36 of door een mailtje te sturen naar [email protected] Je kunt bij ons terecht voor al je vragen over professioneel filamenten, maar natuurlijk beantwoorden wij alle andere vragen die je hebt. Niets voor niets zijn wij al jaren dé specialist op het gebied van professioneel filament en meer!