• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

HALO filament (5)

Merken
Kleur
Toepassing - gebruik
Effect
HALO Throwing Copper-hoog glans 3D filament
€37,99
HALO New Gold Dream-hoog glans 3D filament
€37,99
HALO Silver Machine-hoog glans 3D filament
€37,99
HALO Royal Blood RED-hoog glans 3D filament
€37,99
HALO Dark Matter-Hoog glans 3D filament
€38,99
Toon 1 - 5 van 5

HALO filament

Met HALO 3D filamenten zijn gebruikers in staat om 3D-objecten te printen met een elegante glans en verfijnde kleuren. Printen met deze filamenten is erg gemakkelijk en ook beginners kunnen de meest fantastische resultaten behalen.

De afdrukinstellingen

Ondanks dat het niet lastig om een mooi eindresultaat te behalen met de HALO filamenten is het wel belangrijk dat je de juiste afdrukinstellingen gebruikt. De juiste afdrukinstellingen zijn als volgt:

  • Print temperatuur: 190-220°C
  • Printbed temperatuur: 0-60°C
  • Printsnelheid: 25-45 mm/sec
  • Koeling: 0-60%

Experimenteer met HALO filament

Hierboven vindt je de aanbevolen afdrukinstellingen wanneer je aan de slag gaat met het printen van HALO filament. Ondanks dat deze afdrukinstellingen worden aanbevolen is het ook mogelijk om zelf te experimenteren met deze filamenten. Verander bijvoorbeeld steeds één instelling totdat je het gewenste eindresultaat hebt bereikt.

Neem contact met ons op

Wil je meer weten over de HALO filamenten? Dan raden wij je altijd aan om contact met ons op te nemen. Onze klantenservice is in staat om je te voorzien van advies op maat. Contact opnemen kan je het beste doen door te mailen naar [email protected] of door te bellen naar +31 33 844 28 36. Plasticz.nl, de specialist op het gebied van HALO filamenten.